تولید گوشت حلال غیرحیوانی در کشور خدمات غیرحضوری برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران با اپلیکیشن «تأمین‌من» آخرین اخبار از وضعیت ایرانی‌های بازمانده در عربستان تداوم هوای گرم تا ۳ روز آینده در اغلب مناطق کشور (۵ مرداد ۱۴۰۳) گرما در خراسان رضوی به بالاترین حد خود در یک سال اخیر می‌رسد (۵ مرداد ۱۴۰۳) سقوط چرخ و فلک در تربت حیدریه | ۷ نفر مصدوم شدند (۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا شنبه (۶ مرداد ۱۴۰۳) | میزان افزایش قیمت‌ها مشخص نیست زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افزایش خودکشی کادر بهداشت و درمان در دوران کرونا

  • کد خبر: ۵۹۱۱۷
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
افزایش خودکشی کادر بهداشت و درمان در دوران کرونا
بیماری جدیدی تحت تاثیر کووید ۱۹ در مراکز درمانی شیوع یافته و سلامت روانی و تندرستی پرستاران، پزشکان و خدمه بیمارستان‌ها را تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، از زمان شیوع کرونا تا به امروز، کارکنان بخش بهداشت و درمان در خط مبارزه با این ویروس مرگبار قرار گرفته‌اند. آن‌ها کار طاقت‌فرسا، افزایش ساعات کاری و ناکافی بودن زمان استراحت را تجربه کرده‌اند و خطر ابتلا به این بیماری هر لحظه آن‌ها را تهدید می‌کند. اگرچه آن‌ها تلاش می‌کنند که کار خود را به درستی انجام دهند اما با آزار و خشونت‌های کلامی و بدنام‌سازی از سوی خانواده‌های قربانیان روبرو می‌شوند. تمام این مولفه‌ها بر سلامت جسمانی و روانی کارکنان بخش بهداشت تاثیر می‌گذارد.

 

بر اساس آمار و اطلاعات منتشر شده از سوی کشورهای جهان، کارکنان بخش درمان حدود ۱۰ درصد از کل مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان را تشکیل می‌دهند. بسیاری از شاغلان بخش درمان، جان خود را در راه مبارزه با کووید ۱۹ از دست داه‌اند.

 

این روزها، آن‌ها در حال انجام یکی از وظایف خود یعنی واکسیناسیون کردن جامعه هستند تا آن‌ها را در برابر این ویروس مرگبار مصون بدارند. اینطور به نظر می‌رسد، واکسینه شدن کادر بهداشت و درمان از آن‌ها در برابر ویروس محافظت می‌کند اما بیماری جدیدی در بین این گروه شغلی گسترش یافته است. این بیماری تحت تاثیر کووید ۱۹ در مراکز درمانی شیوع یافته و سلامت روانی و تندرستی پرستاران، پزشکان و خدمه بیمارستان‌ها را تهدید می‌کند.

 

به گفته فعالان و حامیان این گروه شغلی در سازمان بین‌المللی کار، افزایش ساعات کاری و وظایف محوله رمقی برای آن‌ها باقی نگذاشته است. خستگی مفرط ناشی از کار زیاد در بین شاغلان مراکز درمانی، آشکار و رایج است.

 

سلامتی اعضای خانواده، مهم‌ترین نگرانی این گروه‌های شغلی محسوب می‌شود. آن‌ها در معرض مستمر انواع ویروس‌ها به ویژه کرونا قرار دارند و پس از کار به آغوش خانواده بازمی‌گردند. احتمال آلودگی و انتقال ویروس به اعضای خانواده خود از سوی کادر بهداشت و درمان زیاد است ولی آن‌ها برای تامین معیشت خود مجبور هستند به کار خود ادامه دهند.

 

شاغلان بخش درمان همواره در معرض آزارهای کلامی و تعرض قرار دارند اما یافته‌های نهاد بین‌المللی کار، افزایش چشمگیر این موارد در طول شیوع کرونا را نشان می‌دهد. آزارهای کلامی بیشتر برای بدنام کردن پرستاران و متهم‌کردن آن‌ها به کم‌کاری و طفره رفتن در انجام امور محوله استفاده می‌شود. افزایش چشمگیری توهین‌های کلامی و تعرض‌ها، نگران‌کننده است و سلامت روحی و روانی آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

افزایش بیماری روحی کادر درمان، یکی دیگر از نشانه‌های این ویروس منحوس است. شاغلان بخش درمان اضطراب، استرس، بی‌خوابی شبانه (غیرارادی)، اختلال اضطراب پیشرفته را تجربه کرده‌اند. گزارش‌ها نشان می‌دهد، خودکشی، انتخاب نهایی برخی از آنها برای خروج از بحران فعلی است. مشکلات و معضلاتی که سلامت روحی و روانی کارکنان را تهدید می‌کند، منجر به کاهش بهره‌وری، خروج بی‌رویه از این مشاغل و غیبت‌های غیر موجه شود.

 

موارد بسیاری در محیط‌های درمانی به وضوح دیده می‌شود که آثار منفی کوتاه مدت و بلندمدتی برای شاغلان بخش درمان به ارمغان می‌آورد. افزایش ایمنی کارکنان و فراهم نمودن شرایط مساعد کاری سبب ارتقاء کیفی کارها می‌شود و از کار اجباری جلوگیری می‌کند. حمایت از کارکنان و جلوگیری از شرایطی که آن‌ها در موقعیت استرس‌زا قرار می‌دهد، مهم و ضروری است. سلامت روحی و روانی مولفه‌ای بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->